Forbruksmateriell2018-11-02T13:21:17+00:00

VI BESTILLER, LEVERER OG FYLLER PÅ

FORBRUKSMATERIELL

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

Forbruksmateriell

Euroxren kan tilby et stort spekter av forbruksmateriell innen både kontor, hjem, hygiene og personlig pleie. Vi kan levere enkeltbestillinger, på faste avtaler eller som del av en helhetlig tjenestepakke. Snakk med oss i dag, så kan vi sammen finne den beste løsningen for din bedrift.

Våre renholdere har oversikt på hvor mye som er igjen, bestiller opp og fyller på når det blir tomt. La oss håndtere ditt forbruk av forbruksmateriell og du betaler kun for faktisk bruk til forhåndsgodkjente priser.

KONTAKT OSS NÅ

Vi tilbyr alt innen renhold

VÅRE ANDRE TJENESTER

Daglig renhold

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og krav.

Les mer

Hovedrengjøring

Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.

Les mer

Trappevask

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Eurox Renhold har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper og utfører trappevask på fast basis eller som en del av en større løsning til eiendomsselskaper.

Les mer
ALLE TJENESTER

VI TAR OSS AV RENGJØRINGEN FRA A TIL Å

Lett for deg!

Med våre skreddersydde løsninger kan vi tilby deg akkurat det du er på jakt etter. Enkeltvask, fast avtale eller spesialløsninger. Ingenting er umulig for oss. Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg!

Få et uforpliktende tilbud nå!