Om Euroxren

Om Euroxren2018-08-31T20:27:00+00:00

Om Euroxren

Forespørsel

Euroxren – hvem er vi

Euroxren AS, org 998 576 636 er et renholds firma startet helt tilbake i 1995. Opp igjennom årene har vi opparbeidet oss stor erfaring og kompetanse innen rengjøringstjenester. Til tross for vår unge alder har vi bred og lang erfaring – både gjennom andre firma og som ansatt renholdsansvarlig.

Euroxren utfører først og fremst renhold innen steder som Kontorlandskap, treningssenter, Restaurant, apotek, kantine, barnehage samt detaljbutikker.

Vår policy

Euroxren setter sine oppdragsgivere i høysete, det er våre kunder vi lever av. Ved siden av å levere kvalitets renhold til en fornuftig pris ønsker vi å yte den service som våre kunder fortjener.

Våre kunder har i dag tilbud om innsyn i: Ansattes avtaler, lønnslipper, forsikringsavtale og de kan be om vår skatteattest når de selv ønsker.

Våre ansatte får lønn i tråd med bransjens minstelønnordning av 1. Mai 2014 Minimumsats lønn pr.time er kr 164,20. Dessuten kan vi garantere at alle ansatte er innmeldt AA-register og selskapet har alle lovpålagte forsikringer.