RENHOLD I HELSEINSTITUSJONER

HELSERENHOLD

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

Vi kan hjelpe deg med

HELSERENHOLD OG SMITTERENHOLD

Euroxren tilbyr smitterenhold med sertifisert personell av høy kvalitet som holder seg godt innenfor godkjente standarder. Kontakt oss for mer informasjon i dag.

Hva er egentlig smitterenhold?

Generelle smitteverntiltak, og spesielt gode smittevernrutiner, er grunnlaget for effektiv forebygging av infeksjoner i helseinstitusjoner. Smittevernrutiner med jevnlig kontroll er tiltak som skal redusere risikoen for overføring av sykdomsframkallende mikrober fra kjente og mer ukjente smittekilder i helseinstitusjoner. Disse tiltakene rettes mot alle pasienter uavhengig av diagnose eller mulig infeksjonstilstand.

Smittevernrutiner er en av grunnpilarene i smittevernet i alle helsetjenester, og gjennomføring av tiltak overfor alle pasienter er en forutsetning for et effektivt smittevern. Når man står overfor kjente eller antatte infeksjonstilfeller og det er veldig viktig å blokkere smitteveiene. I disse prosedyrene står renholdsrutiner som særdeles viktig.

KONTAKT OSS NÅ

Vi tilbyr alt innen renhold

VÅRE ANDRE TJENESTER

Daglig renhold

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og krav.

Les mer

Hovedrengjøring

Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.

Les mer

Trappevask

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Eurox Renhold har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper og utfører trappevask på fast basis eller som en del av en større løsning til eiendomsselskaper.

Les mer
ALLE TJENESTER

VI TAR OSS AV RENGJØRINGEN FRA A TIL Å

Lett for deg!

Med våre skreddersydde løsninger kan vi tilby deg akkurat det du er på jakt etter. Enkeltvask, fast avtale eller spesialløsninger. Ingenting er umulig for oss. Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg!

Få et uforpliktende tilbud nå!