Referanser2020-01-13T17:06:36+02:00

HØR HVA NOEN AV VÅRE KUNDER SIER

REFERANSER

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

Steinerskolen på Nordstrand

«Eurox Renhold utmerker seg med sin imøtekommenhet og fleksibilitet, og oppleves profesjonelle og samvittighetsfulle i sin oppfølging. Vi gleder oss over å bli møtt på en effektiv og konstruktiv måte fra ledelsens side, og nyter rene lokaler hver dag!»

Kjersti Hauger
Daglig leder/rektor
Steinerskolen på Nordstrand

Strand Kajakk-Klubb

«Vi er svært fornøyde med Eurox Renhold. God kommunikasjon og oppfølgning gjør oss svært fornøyde med dem. De har overholdt alle betingelsene som ble lagt frem i kontraktsinngåelse og har vært en pliktoppfyllende leverandør.»

Morten Minde
Daglig Leder
Strand Kajakk-Klubb

Vi elsker å ha fornøyde kunder!

Hvorfor ikke ta kontakt med oss, og bli vår neste fornøyde kunde?

Få et uforpliktende tilbud

Schibsted SMB AS

«Eurox Renhold tok oss på alvor fra første befaring og vi kjenner at våre renholdsbehov både blir hørt og møtt. De har jobbet hos oss i ca. 2 uker nå og vi er foreløpig veldig fornøyde. De ansatte er hyggelige og profesjonelle, og er fleksible når det gjelder å finne løsninger sammen med oss. Anbefales varmt til tilsvarende jobber.»

Martin Lampe
Forretningsutvikler
Schibsted SMB AS

Oslo universitetssykehus HF

«Seksjon for kontroll og produksjon styrer blant annet renhold hos Blodbanken og har strenge krav til renhold og rutiner rundt sporbarhet av dette. Vi er derfor svært fornøyde med Eurox Renhold AS. De har overholdt alle betingelsene som ble lagt frem i forkant av kontraktsinngåelse og har vært en pliktoppfyllende leverandør.»

Rolf Hugo Jespersen
Enhetsleder
Oslo universitetssykehus HF

Få et uforpliktende tilbud

Send oss en melding eller ring oss, så tar vi kontakt med deg!

Klikk her

SISTE NYTT

fra vår blogg

Les flere blogginnlegg