HVA VI KAN TILBY DIN BEDRIFT

VÅRE TJENESTER

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

KVALITET

Våre renholdere får kontinuerlig renholdsopplæring og oppfølging slik at vi er sikker på at vi alltid leverer kvalitetsrenhold til alle våre kunder.

MILJØ

Vi ønsker å ta vårt ansvar for en bærekraftig fremtid og er derfor “Miljøfyrtårn” sertifisert. Det betyr at vi kun bruker miljømerkede renholdsprodukter.

OPPFØLGING

Gjennom regelmessige kvalitetskontroller og kundesamtaler klarer vi å opprettholde kvaliteten på renholdet, samt får en god dialog med våre kunder.

Vi tilbyr alt innen renhold

VÅRE TJENESTER

Daglig renhold

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer akkurat dine behov.

Les mer

Hovedrengjøring

Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig når det passer deg. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger, tak og gulv, innvendig dørvask og vinduspuss med karmvask.

Les mer

Trappevask

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Vi har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper. Trappevask kan avtales på fast basis eller som en engangsbestilling.

Les mer

Oppskuring og boning

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte.

Les mer

Vinduspuss

Vi tilbyr vindusvask på sesongintervaller, enkeltvasker og skreddersydde løsninger. Rene vinduer bidrar til et lysere lokale og øker trivsel på arbeidsplassen, samt gir et godt innrykk til kunder og besøkende. Vi anbefaler minimum vinduspuss to ganger i året.

Les mer

Oslo universitetssykehus HF

«Seksjon for kontroll og produksjon styrer blant annet renhold hos Blodbanken og har strenge krav til renhold og rutiner rundt sporbarhet av dette. Vi er derfor svært fornøyde med Eurox Renhold AS. De har overholdt alle betingelsene som ble lagt frem i forkant av kontraktsinngåelse og har vært en pliktoppfyllende leverandør.»

Rolf Hugo Jespersen
Enhetsleder
Oslo universitetssykehus HF

Steinerskolen på Nordstrand

«Eurox Renhold utmerker seg med sin imøtekommenhet og fleksibilitet, og oppleves profesjonelle og samvittighetsfulle i sin oppfølging. Vi gleder oss over å bli møtt på en effektiv og konstruktiv måte fra ledelsens side, og nyter rene lokaler hver dag!»

Kjersti Hauger
Daglig leder/rektor
Steinerskolen på Nordstrand

Schibsted SMB AS

«Eurox Renhold tok oss på alvor fra første befaring og vi kjenner at våre renholdsbehov både blir hørt og møtt. De har jobbet hos oss i ca. 2 uker nå og vi er foreløpig veldig fornøyde. De ansatte er hyggelige og profesjonelle, og er fleksible når det gjelder å finne løsninger sammen med oss. Anbefales varmt til tilsvarende jobber.»

Martin Lampe
Forretningsutvikler
Schibsted SMB AS

Les flere referanser

Få et uforpliktende tilbud

Send oss en melding eller ring oss, så gir vi deg et gratis og uforpliktende tilbud

Klikk her