GI ET GODT FØRSTEINNTRYKK

TRAPPEVASK

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

TRAPPEVASK

Godt rengjorte trapper og fellesområde gir et godt førsteinntrykk til besøkende, i tillegg til å bedre trivselen blant beboere, leietakere og ansatte.  Fellesarealene vaskes på faste tidspunkter hver uke. Dette gir en god, konsistent og forutsigbar rengjøring for deres beboere og leietakere.

Våre fastpriser gjelder uansett sesong og årstid, og gir en forutsigbar kostnad for deg og beboere. Du velger selv hyppigheten på renholdet, om det skal være daglig, ukentlig eller månedlig.

Et inkluderende og profesjonelt arbeidsmiljø er viktig for oss, derfor har alle renholdere faste arbeidskontrakter med gode vilkår. De har også fått god renholdsopplæring, bærer til enhver tid HMS kort og er autorisert av Arbeidstilsynet.

KONTAKT OSS NÅ

HOS OSS FÅR DU:

  • Egen kontaktperson

  • Tett oppfølging og raskt respons

  • Miljøvennlige produkter

  • Faste profesjonelle renholdere

  • Konkurransedyktige priser

  • Fornøydgaranti!

Vi tilbyr alt innen renhold

VÅRE ANDRE TJENESTER

Daglig renhold

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og krav.

Les mer

Hovedrengjøring

Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.

Les mer

Trappevask

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Eurox Renhold har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper og utfører trappevask på fast basis eller som en del av en større løsning til eiendomsselskaper.

Les mer
ALLE TJENESTER

VI TAR OSS AV RENGJØRINGEN FRA A TIL Å

Lett for deg!

Med våre skreddersydde løsninger kan vi tilby deg akkurat det du er på jakt etter. Enkeltvask, fast avtale eller spesialløsninger. Ingenting er umulig for oss. Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg!

Få et uforpliktende tilbud nå!