VI HJELPER DIN BEDRIFT MED

VINDUSPUSS

FÅ GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD NÅ!

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

Vinduspuss

Vi tar fra små til store oppdrag – fra private hjem til store næringsbygg, både innvendig og utvendig. Vinduer brukes gjerne som utstilling for bedriften eller et sted hvor du kan nye solnedgang eller havutsikten, og er derfor viktig for mange. Det kan avtales faste vinduspusser eller enkeltoppdrag, du bestemmer selv ditt behov.

Vi har mer enn 10 år erfaring og våre renholdere er klare til å gi deg skinnende rene vinduer. Vi bruker alltid profesjonelt utstyr og skånsomme produkter for å beskytte dine vinduer og unngå riper og skader.

Et inkluderende og profesjonelt arbeidsmiljø er viktig for oss, derfor har alle renholdere faste arbeidskontrakter med gode vilkår. De har også fått god renholdsopplæring, bærer til enhver tid HMS kort og er autorisert av Arbeidstilsynet.

KONTAKT OSS NÅ

HOS OSS FÅR DU:

  • Egen kontaktperson

  • Tett oppfølging og raskt respons

  • Miljøvennlige produkter

  • Faste profesjonelle renholdere

  • Konkurransedyktige priser

  • Fornøydgaranti!

Vi tilbyr alt innen renhold

VÅRE ANDRE TJENESTER

Daglig renhold

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og krav.

Les mer

Hovedrengjøring

Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.

Les mer

Trappevask

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Eurox Renhold har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper og utfører trappevask på fast basis eller som en del av en større løsning til eiendomsselskaper.

Les mer
ALLE TJENESTER

VI TAR OSS AV RENGJØRINGEN FRA A TIL Å

Lett for deg!

Med våre skreddersydde løsninger kan vi tilby deg akkurat det du er på jakt etter. Enkeltvask, fast avtale eller spesialløsninger. Ingenting er umulig for oss. Ta kontakt i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg!

Få et uforpliktende tilbud nå!