BESTILL EN BEFARING

HELT UFORPLIKTENDE

KVALITET

Våre renholdere får kontinuerlig renholdsopplæring og oppfølging slik at vi er sikker på at vi alltid leverer kvalitetsrenhold til alle våre kunder.

MILJØ

Vi ønsker å ta vårt ansvar for en bærekraftig fremtid og er derfor “Miljøfyrtårn” sertifisert. Det betyr at vi kun bruker miljømerkede renholdsprodukter.

OPPFØLGING

Gjennom regelmessige kvalitetskontroller og kundesamtaler klarer vi å opprettholde kvaliteten på renholdet, samt får en god dialog med våre kunder.

Kontakt oss for ditt renholdstildbud!

  Ringe deg?

  Skriv inn telefonnummeret ditt nedenfor, og vi ringer deg for en liten prat.

   VÅRE TJENESTER

   Daglig renhold

   Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen daglig renhold. Vi vet hvor viktig det er å komme til en ren arbeidsplass og sørger alltid for god opplæring, oppfølging og jevnlige kvalitetskontroller. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer akkurat dine behov.

   Les mer

   Hovedrengjøring

   Jevnlige storrengjøringer er viktig for å opprettholde et godt inneklima. Vi sørger for at alle områder blir rengjort skikkelig når det passer deg. Vår hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger, tak og gulv, innvendig dørvask og vinduspuss med karmvask.

   Les mer

   Trappevask

   Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Vi har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper. Trappevask kan avtales på fast basis eller som en engangsbestilling.

   Les mer

   Få et uforpliktende tilbud

   Send oss en melding eller ring oss, så tar vi kontakt med deg!

   Klikk her